2016 wordt voor de klant en onszelf een bijzonder jaar

Autobedrijf Morrenhof is al meer dan 40 jaar een begrip in Salland. Het is een familiebedrijf dat gevestigd is in Raalte en actief is in geheel Salland. Al 40 jaar Toyota dealer en daardoor één van de eerste Toyota dealers in Nederland.  Toyota Morrenhof, sinds 1975 exclusief dealer voor Salland en omstreken. Henk en Ria Morrenhof zijn in 1975 in Mariënheem begonnen en sinds 1994 is het bedrijf gevestigd in Raalte aan de Klipperweg 5 op het industrieterrein. Inmiddels heeft de tweede generatie, in de persoon van Roy Morrenhof, het stokje van zijn vader overgenomen.

Met hetzelfde elan als zijn ouders zet Roy het autobedrijf voort. Het familiebedrijf onderscheidt zich door aandacht voor de klant. De klanten staan centraal en de medewerkers zoeken de mens achter de klant. Ze proberen voor elke klant een passende oplossing te vinden. Dat realiseren ze met een positief team dat bestaat uit betrokken medewerkers die hun vak uitstekend beheersen.

Morrenhof is een modern automobielbedrijf. Ze leveren hoge kwaliteit met hun producten en diensten. Er wordt gewerkt in een prettige werksfeer waar klanttevredenheid en duurzaamheid door efficiënt werken centraal staan. Die kwaliteit maken ze waar door jarenlange ervaring en gemotiveerde medewerkers. In 2016 bestaat het bedrijf dus veertig jaar. En dat wordt gevierd met een aantal grote en kleinere acties, maar daarover begin volgend jaar meer nieuws.

Dit jaar nog voordelig kopen
Wie nu nog een Toyota Auris, Yaris of Aygo koopt profiteert nog van de vele acties en prijzen van 2015, registratie kan dan in 2016. Ben je een leaserijder, maak dan in 2015 gebruik van de 14 procent bijtelling op de Toyota Auris Hybrid. Dus zeker de moeite waard om nog even bij Toyota Morrenhof binnen te lopen om, onder het genot van een kopje koffie, het interessante aanbod aan te horen. Klanttevredenheid, kwaliteit en service. Daar draait het om bij Toyota Morrenhof in Raalte.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.