123 gezinnen krijgen kerstpakket dankzij heino

Maar liefst 123 gezinnen hebben onlangs een kerstpakket ontvangen dankzij de kerstpakkettenactie Heino. De kerstpakkettenactie, die plaatsvond tussen 7 en 24 december, was daarmee ‘uiterst succesvol’. Deze actie van en voor dorpsgenoten was bedoeld voor alle inwoners van de voormalige gemeente Heino. Inwoners die een extraatje goed kunnen gebruiken. Het betreft gezinnen die het financieel gezien niet breed hebben, maar ook gezinnen die het op een andere manier moeilijk hebben. Hierbij denken we aan personen die met ziekte te maken hebben of aan mensen die het door andere grote zorgen moeilijk hebben. De organisatie wil deze gezinnen een hart onder de riem steken en het beste wensen voor 2016.

De organisatie is in handen van de Gezamenlijke Kerken van de voormalige gemeente Heino. Alle kerken deden ook dit jaar weer mee. De dorpsgenoten konden etenswaren in de boodschappenkarren doen die opgesteld stonden bij Albert Heyn en Boni. De karren waren aan het einde van de dag telkens goed gevuld met koffie, thee, soep, broodbeleg, drinken, groente, broodjes, zoutjes, koekjes, chocolaatjes enzovoort. Daarnaast ontving de organisatie meerdere donaties. Van dit geld zijn producten gekocht zoals kaas, eieren, yoghurt en mandarijnen.

Al met al zijn het 123 prachtige pakketten geworden die door de dorpsgenoten blij ontvangen zijn. De organisatie is dankbaar voor de gulle gaven. Ze zijn echter ook bezorgd, omdat steeds meer Heinoërs een steuntje in de rug goed kunnen gebruiken.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.