11e editie open marienheem darts

Het toernooi zal ook dit jaar bestaan uit een singlestoernooi en een koppeltoernooi. De dag begint met het koppeltoernooi om 11:00u ’s ochtends en wordt ’s middags vanaf 14:00u gevolgd door het singlestoernooi. De locatie is sporthal ’t Aspel dat net als andere jaren is omgetoverd tot een gezellige ruimte met maar liefst veertig dartbanen.

Het toernooi kent altijd een gezellige mix tussen recreatieve darters uit de regio en meer gevestigde namen uit de dartwereld. Zo zijn de laatste twee winnaars van het toernooi, Christiaan Kist (2013) en Alan Norris (2014), momenteel nog actief op het PDC World Championship darts in Engeland. De laagdrempelige inschrijfkosten van €20,- voor het koppeltoernooi en €10,- voor het singlestoernooi zorgen namelijk altijd voor een grote opkomst en daarmee ook een aantrekkelijke eerste prijs.

De eerste prijs zal ook dit jaar maar liefst €750,- bedragen, zowel bij het koppel- als het singlestoernooi en al het prijzengeld is gegarandeerd. Het koppeltoernooi is een algeheel knock-out toernooi. Bij het singlestoernooi speelt men eerst in poules waarna naast de winnaarsronde ook een verliezersronde is. Deze beide rondes worden weer afgewerkt volgens het knock-out systeem.

Inschrijven kan tot een kwartier voor aanvang van het toernooi. Voorinschrijven is echter wel gewenst en dit kan op de site van het toernooi: staging2.openmarienheem.nl. Hier kunt u ook terecht voor meer informatie over het prijzengeld, locatie of contact met de organisatie. De organisatie hoopt u graag derde kerstdag te kunnen verwelkomen als darter, toeschouwer of gewoon voor de gezelligheid. Er hebben zich inmiddels al meer dan 125 darters ingeschreven voor het toernooi.

 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.