zesde open muziekestafette heino in de steigers

Binnen enkele weken zijn er al 58 aanmeldingen voor de zesde Open Muziekestafette die op vrijdag 7 en zaterdag 8 oktober 2016 wordt gehouden. “Een groot succes voor de Stichting Open Muziekestafette Heino.” Het aantal aanmeldingen wordt door de organisatie omgeschreven als “nu al overweldigend veel”.

De stichting, bestaande uit René Wibier (voorzitter), Flip Jonkman (secretaris) en Gerard Lammers (penningmeester) is wederom zeer verrast. Tijdens de vijfde editie wist de stichting 56 optredens te plaatsen. Van de financiële kant is er nu behoefte aan toezeggingen. De Stichting Roelofs- Dijkslag heeft inmiddels een mooi bedrag toegezegd. “Toch is het financiële plaatje nog lang niet rond.”

Onder voorbehoud vangt dit grote culturele muzikale evenement nu aan op de vrijdagmiddag 14.00 uur met een non-stop programma tot circa 22.30 uur. Op de zaterdag begint om 9.30 het programma, wederom tot 22.30 uur.

Voor meer informatie over de zesde Open Muziekestafette kun je kijken op staging2.muziekestafette.nl. Vul het contactformulier in of bel naar 0572-392494. Naast reportages van de vorige edities is er ook aandacht voor Mooi Salland op de website. 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.