winterwandeltocht nieuw heeten daar moet je meer van weten

De activiteitencommissie van sportvereniging Nieuw Heeten houdt voor de derde keer een winterwandeltocht. Op zondag 13 december kunnen er afstanden gelopen worden van 5, 10 en 17,5 kilometer. Tussen 9.00 en 10.30 vindt de start plaats. De locatie is MFA ‘De Belte’ aan de Zwarteweg 24. De prijs voor kinderen tot en met de basisschool is twee euro inclusief ranja onderweg. Overige deelnemers betalen drie euro inclusief koffie of thee. Voor meer informatie kun je bellen naar 0572-367793.

Honden zijn niet toegestaan en bij terugkomst is de Beltebar geopend. 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.