winterfair olst houdt de orgel traditie erin

De zesde Culturele Winterfair in het Holstohus vindt plaats op zaterdag 28 november. Tussen 14.00 en 21.00 uur is er van alles te zien en te doen. Naast sfeervolle kraampjes met onder meer hobby- en cadeauartikelen, sieraden, kleding, groendecoraties, lekkernijen en kinderactiviteiten, zijn er doorlopend optredens in de theaterzaal met onder meer: Ballet Benno Hübner, Jacky’s Men, 4 Fun, Sparkling, de Holtobloazers, het Groot Hereenigingskoor, Popkoor Welsum, Deventer Jeugdmusical, Koor Palet Drumschool Mark Brinkman, de Droststreetband, Zangkoor Nobiz en het Wijhes Mannenkoor. Traditioneel staat bij de ingang het draaiorgel Anton Pieck. De entree bedraagt drie euro. Kinderen tot en met twaalf jaar mogen gratis naar binnen. Voor meer informatie kijk je op http://toerist.olstenwijhe.nl/nieuws.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.