Home / archiefcentraal / winterfair olst houdt de orgel traditie erin

winterfair olst houdt de orgel traditie erin

De zesde Culturele Winterfair in het Holstohus vindt plaats op zaterdag 28 november. Tussen 14.00 en 21.00 uur is er van alles te zien en te doen. Naast sfeervolle kraampjes met onder meer hobby- en cadeauartikelen, sieraden, kleding, groendecoraties, lekkernijen en kinderactiviteiten, zijn er doorlopend optredens in de theaterzaal met onder meer: Ballet Benno Hübner, Jacky’s Men, 4 Fun, Sparkling, de Holtobloazers, het Groot Hereenigingskoor, Popkoor Welsum, Deventer Jeugdmusical, Koor Palet Drumschool Mark Brinkman, de Droststreetband, Zangkoor Nobiz en het Wijhes Mannenkoor. Traditioneel staat bij de ingang het draaiorgel Anton Pieck. De entree bedraagt drie euro. Kinderen tot en met twaalf jaar mogen gratis naar binnen. Voor meer informatie kijk je op http://toerist.olstenwijhe.nl/nieuws.

Lees ook

Bloembollen poten in Olst

OLST – Eetbaar Olst-Wijhe gaat op zaterdag 30 oktober duizend biologische bloembollen poten op het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.