win ontbijt op bed van de prins en enkele hofdames

Zijn naam wordt angstvallig geheim gehouden. Slechts in klein comité is dat bekend. Uit betrouwbare bron horen we dat er witte rook uit de schoorsteen van de bestuurkamer komt. Zijn smoking zit als gegoten, het staatsieportret is klaar en het wachten is op de steek met zijn naam: Prins….. van de Stoppelkaters, seizoen 2015-2016. Maar wie wordt het nu? Dit geheim onthullen we pas op vrijdag de 13e november rond 23.00 uur. Dan zal de nieuwe Prins zijn opwachting maken en uit de bekende ‘kattenbak’ te komen.

PRIJSVRAAG
Het bestuur durft het jaarlijks aan om een prijsvraag uit te schrijven. Wie raadt de naam van de nieuwe Prins van de Stöppelkaters. Stuur jouw antwoord vóór 13 november om 21.00 uur naar prijsvraag@stoppelkaters.nl. Naast de eeuwige roem is er ook nog eens een ontbijt op bed. Afhankelijk van de winnaar of winnares wordt de Prins vergezeld door enkele Hofdames of een paar leden van de Raad van 11.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.