Home / archiefcentraal / wijhes mannenkoor kan versterking gebruiken

wijhes mannenkoor kan versterking gebruiken

Het Wijhes Mannenkoor laat vanavond weer van zich horen op de Culturele Winterfair in Olst. Zaterdag 28 november om 20.15 is de aanvang van de fair in het Holstohus. Het koor brengt het publiek in vervoering met mooie herkenbare liederen van deze tijd. Laat je meegenieten door middel van refreinen die je heerlijk mee kunt zingen. Het koor, bestaande uit ruim vijftig leden en kan nog aanvulling gebruiken. Je kunt voor of na afloop van de uitvoering contact opnemen met het bestuur of met één van de koorleden als je hier belangstelling bij hebt. De repetities zijn op maandagavond in het Langhuus in Wijhe.

Bestuur
Hr. R. Klink  0570-522846 ( Voorzitter)
Hr. J. v. Ravenhorst 0570-521903
Hr. W. ten Voorde 06-41566581 

Lees ook

Herman Engberink na verkiezingen niet terug als wethouder

OLST-WIJHE – Herman Engberink is na de gemeenteraadsverkiezingen van maart 2022 niet beschikbaar voor een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.