wij en fotoclub salland feliciteren hans braam

Clublid Hans Braam is inmiddels veertig jaar lid bij Fotoclub Salland. Dat is reden voor een feestje. Hans is het tweede lid van de club dat deze mijlpaal heeft behaald. Op de site van de club is ook een rubriek, speciaal voor Hans: http://staging2.fotoclubsalland.nl/pages/spotlicht-op.php. Hans ontving van voorzitter Diny Heidenrijk een fotocollage en heeft vanaf vandaag ook zijn eigen foto-expositie op staging2.fotoclubsalland.nl.

Fotoclub Salland kan trouwens nog enkele nieuwe leden gebruiken. Belangstelling? Kijk op de website voor meer informatie. 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.