wie is het goudhaentje van 2015

Binnenkort gaat er weer iemand met de titel ‘Goudhaentje van 2015’ vandoor. Op dinsdag 5 januari is het weer zover. Welke persoon of groep personen heeft een prestatie geleverd die de gemeente Raalte landelijk op een bijzondere en positieve manier op de kaart heeft gezet? Wie mag volgens jou dit jaar benoemd worden tot Goudhaentje? Ken je iemand die in aanmerking komt voor deze titel, laat het dan weten via het formulier op staging2.raalte.nl/goudhaentje-2015

“Er gebeuren zoveel dingen in onze gemeente waarmee we in het nieuws komen. Soms negatief maar vaak ook positief. Het zijn vooral de positieve punten in onze gemeente, waar we nog te weinig bij stil staan. Het lijkt wel alsof we deze positieve dingen als vanzelfsprekend zien. Dat zijn ze niet! We mogen daar best trotser op zijn. Door jaarlijks één of meerdere mensen te benoemen tot Goudhaentje van het jaar, kunnen we meer laten zien dat we trots zijn op en respect hebben voor wat deze mensen hebben gepresteerd.”

Hoe kan iemand worden genomineerd?
Om iemand te nomineren als Goudhaentje 2015 moet het nominatieformulier worden ingevuld. Dat kan op de website. Een nominatie moet uiterlijk vrijdag 11 december 2015 binnen zijn.

Jury
Een jury onder leiding van burgemeester Martijn Dadema, zal alle nominaties beoordelen en één of wellicht meerdere personen uitroepen tot Goudhaentje van 2015. 

Criteria

–        Het moet gaan om een prestatie van één persoon of een groep personen

–        Deze persoon of groep moet uit de gemeente Raalte komen

–        Het mag een prestatie op sportief, cultureel, maatschappelijk of ander terrein zijn

–        De prestatie moet landelijk positieve aandacht hebben opgeleverd voor de gemeente Raalte

–        Aanmeldingen moeten uiterlijk vrijdag 11 december 2015 binnen zijn

Dit jaar werd het Goudhaentje 2014 overhandigd aan Ozo Verbindzorg uit Luttenberg. Wie volgt ze op? 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.