wie herkent dit meisje uit gevonden medaillon

Aangezien de zoektocht naar de eigenaar van een groot aantal gevonden sieraden in een bos in Raalte nog geen resultaat heeft opgeleverd, heeft de politie een foto vrijgegeven die in een goudenkleurig medaillon was bevestigd. De politie hoopt dat iemand het meisje op de foto herkent, om zo alsnog de eigenaar te achterhalen.

Begin oktober van dit jaar werd in een bos bij Raalte een grote hoeveel sieraden en munten gevonden. Ook twee medailles behoorden tot de gevonden items.

Er werd een zoektocht op touw gezet om de eigenaar te vinden. Een foto van alle voorwerpen werd verspreid, maar dat leverde vooralsnog niets op. De foto uit het medaillon moet daar verandering in brengen.

Herken je onderstaande spullen of bovenstaande persoon op de foto? Bel dan naar 0900-8844.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.