Home / archiefcentraal / wesepe behoudt zicht op middenmoot

wesepe behoudt zicht op middenmoot

Door de overwinning van vandaag heeft Wesepe nog zicht op de middenmoot van de ranglijst in de Vijfde klasse H. Met dertien punten uit negen wedstrijden staan ze momenteel op een verdienstelijke zesde plek. Volgende week heeft de ploeg uit Wesepe geen wedstrijd op het programma staan.

Zondagmiddag 29 november speelt de ploeg van trainer Bert van Losser tegen s.v. Terwolde dat één plaats hoger op de ranglijst staat. Beide teams kennen een wisselend seizoen. Het beloofd spannende ontmoeting te worden op sportpark de Woldermarc in Terwolde.

Lees ook

Carolien Jonkman: Ome Jan

Mijn ome Jan is overleden. Hij was mijn peetoom. Toen hij ziek werd, is aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.