wat zijn de gevolgen voor jou

De ouderentoeslag in de inkomstenbelasting wordt per 1 januari 2016 afgeschaft. Dit kan direct gevolgen hebben voor uw eventuele zorgbijdrage, zorgtoeslag en huurtoeslag. Daarom organiseert notariskantoor Procee Oors Van der Werf in samenwerking met mevrouw G. Schoorlemmer van het Zorgmakelaarskantoor in Heeten op 23 en 30 november 2015 twee lezingen.

Aan bod komen onder meer de volgende onderwerpen:
– inhoud en wijzigingen van de Wet langdurige Zorg (voorheen AWBZ);
– testamenten en levenstestamenten (volmachten);
– vermogensoverheveling.

Er wordt uitleg gegeven over aankomende wijzigingen en eventuele (ongewenste) gevolgen. Tevens komen mogelijkheden aan de orde om uitholling van uw vermogen te voorkomen. Denk hierbij onder meer aan het maken/wijzigen van uw (levens)testament en het tijdig overhevelen van vermogen door schenkingen.

Waar en wanneer?
Maandag 30 november 2015 om 19.30 uur – Zaal Zwakenberg, Schoolstraat 11 te Raalte

U bent van harte welkom.

Inloopspreekuur
Notariskantoor Procee Oors Van der Werf biedt u ook de mogelijkheid om,geheel vrijblijvend, informatie en advies te krijgen over allerlei notariële en andere juridische zaken. Wij hebben hiervoor een inloopspreekuur op onze beide vestigingen.

Iedere maandagmiddag van 16.30 tot 17.30 uur op ons kantoor in Heino aan de Marktstraat 9.
Iedere dinsdagmiddag van 16.30 tot 17.30 uur op ons kantoor in Raalte aan de Munstersestraat 8.

Voor meer informatie zie onze website: staging2.uwnotariaatinsalland.nl.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.