Home / archiefcentraal / wat is jouw favoriete restaurant in de regio

wat is jouw favoriete restaurant in de regio

De jaarlijkse verkiezing ‘Leukste Restaurant van Nederland’ is weer bezig en dus kan er ook weer gestemd worden op restaurants in Salland. In de race voor de titel zijn Zwakenberg, De Bagatelle, Sallandshoeve, Taveerne Tivoli, Zaal-Restaurant Reimink, ‘t Veerhuys Olst en Eet Tapperij Bijsterbosch. Stemmen kan en met 9 november op www.restaurantverkiezing.nl

De stemmers geven bij het uitbrengen van een stem 4 rapportcijfers (cijfer tussen 1 en 10) voor: gezelligheid, service, prijs-/kwaliteitsverhouding en persoonlijke benadering. In iedere gemeente zijn er na 9 november twee winnaars: het restaurants met het hoogste gemiddelde cijfer en het restaurant met het meeste aantal stemmen (dit kan natuurlijk ook hetzelfde restaurant zijn, dan is dat de enige winnaar in de gemeente!). Op deze manier maken kleinere restaurants net zoveel kans op de titel als grotere restaurants. Er zijn wel meer dan 50 bevestigde stemmen nodig om gemeentewinnaar te kunnen worden. De gemeentewinnaars ontvangen een winnaarscertificaat.

Na 9 november wordt ook de top 3 van iedere provincie in willekeurige volgorde bekend gemaakt. In iedere provincie is er vervolgens één winnaar en er is ook één landelijke winnaar. In de eindstand per provincie en de landelijke eindstand telt zowel het aantal stemmen als de gemiddelde score voor 50 procent mee. Tijdens de Award Uitreiking wordt de top 3 per provincie gehuldigd en wordt dus ook de winnaar van iedere provincie bekend gemaakt. Tot slot wordt ook het Leukste Restaurant van Nederland bekend gemaakt.

Onder de stemmers worden een Smart Watch, een hotelovernachting voor 2 personen en een dagje wellness voor 2 personen. De prijswinnaars worden na afloop van de verkiezing bekend gemaakt.

Lees ook

Geen monumentale status voor arbeiderswoningen Olsterkampweg

OLST/WIJHE – Vier montagewoningen uit de wederopbouwperiode aan de Olsterkampweg in Olst krijgen geen monumentale …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.