Home / archiefcentraal / warme najaarsklanken in muziekgebouw raalte

warme najaarsklanken in muziekgebouw raalte

In muziekgebouw de Klanken in Raalte was op zaterdag 21 november veel warmte en muziek. Drumfanfare St. Caecilia gaf hier een zeer geslaagd najaarsconcert voor een volle zaal met ruim honderd bezoekers.

Het concert had een zeer gevarieerd programma met diverse marsen en bekende meezingers. Er was vooral aandacht voor de jeugd: dans door verschillende twirlteams, uitdagende drumnummers door de steeds groter wordende slagwerkgroep, saxofoon door een zeer muzikaal meidenduo en meer. Bovendien zorgde kinderkoor Discover voor een leuk intermezzo met zang. 

Lees ook

Decemberactie van Gastvrij Wijhe weer van start

WIJHE – De stempelkaarten worden uitgedeeld; de inleverbussen staan klaar. De decemberactie van ondernemersvereniging Gastvrij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.