Home / archiefcentraal / warm welkom voor sint en piet in heeten

warm welkom voor sint en piet in heeten

Even leek het erop dat de pietenband geen muziek kon gaan maken. De Kluspiet had namelijk enkele instrumenten afgenomen om deze te verkopen op de rommelmarkt. Maar zoals altijd loste de sint het weer op en kon er een uur lang worden gefeest.

Ook dit jaar heeft de 5 Decembervereniging een logeerhuis voor Sinterklaas geregeld. Het huis is te vinden aan de Weseperweg 3. Tekeningen, kleurplaten en verlanglijstjes voor Sinterklaas kunnen worden ingeleverd bij het huis, via de brievenbus van het huis. Voor de drie leukste of origineelste werkjes is er een prijsje te verdienen. Op www.sinterklaasheeten.nl kan je deze week de datums vinden wanneer sinterklaas in het huis logeert.

Sinterklaas was blij weer in Heeten te zijn. Hij heeft via de 5 Decembervereniging Heeten laten weten enorm genoten te hebben van de middag, die mede mogelijk gemaakt werd door de Heetense Ondernemers Vereniging.

Foto’s: Ramon Witteveen

Lees ook

Krommeloop Schiet Toernooi van de Treffer

HEINO – Schietvereniging de Treffer in Heino houdt van 15 oktober tot en met 19 …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.