wandel je vitaal op de heuvelrug

Wandel je vitaal met Ilona Bloeme van Proud! Coaching en word de beste versie van jezelf. “Je mentale en fysieke gezondheid zijn onlosmakelijk aan elkaar gekoppeld. Wat is er dan leuker dan werken aan je mentale gezondheid, terwijl je fysiek in beweging bent op de prachtige Sallandse Heuvelrug?”, aldus Ilona.

“Tijdens het voeren van een coaching-gesprek, waarin jouw hulpvraag centraal staat, wandelen we gedurende door het bos. Ervaar de kracht van de natuur met al haar pure schoonheid, kleuren, geuren, geluiden en stiltes. Deze wisselwerking zorgt voor het ultieme resultaat. Wandelcoaching voor rust en ruimte in je hoofd. Hierdoor kun je alles in beter perspectief zien, creëer je overzicht, oplossingen en ontspanning.” Meer weten? Bel of mail naar 06 20414823 of info@proud-coaching.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.