vvd raalte vraagt inwoners om mening azc

De VVD-fractie in Raalte wil van de inwoners van Raalte weten hoe zij over de komst van een AZC in Raalte denken. “Als gevolg van meerdere signalen en vragen wil de VVD-fractie inwoners wijzen op de mogelijkheid om uw vragen, opmerkingen, bezwaren of aandachtspunten bij ons onder de aandacht te brengen”, laat een woordvoerder van de VVD weten.

“Vanwege de grote hoeveelheid reacties die wij al ontvingen kan dit het beste per mail via het mailadres fractie@vvdraalte.nl. De reacties worden besproken tijdens de volgende fractievergadering 24 november. De fractie betrekt de binnengekomen reacties en argumenten om tot een standpunt te komen.”

De direct omwonende particulieren en bedrijven hebben inmiddels het gesprek kunnen aangaan met het college. De gemeente biedt mogelijkheden om jouw vraag of opmerking te plaatsen en dinsdagavond zijn veel vragen en gevoelens tijdens de informatiebijeenkomst al aan de orde geweest. Uiteindelijk zal de gemeenteraad gaan besluiten over het voorstel van het college om 950 asielzoekers te huisvesten op industrieterrein de Zegge.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.