vvd inwoners geven massaal mening over komst azc

Inwoners van Raalte geven massaal hun mening aan de VVD over de mogelijke komst van een AZC in Raalte. Dat laat de partij weten. Vorige week vroeg de fractie van VVD Raalte inwoners naar hun mening of mogelijke bezwaren en opmerkingen over de mogelijke komst van een AZC op bedrijventerrein de Zegge VII.

“Binnen enkele dagen werd er massaal gehoor gegeven aan deze oproep. De fractie van VVD Raalte waardeert de zeer diverse en uiteenlopende berichten waarin ook veel zorgen werden geuit. De reacties worden besproken tijdens de volgende fractievergadering op 24 november. De fractie betrekt de binnengekomen reacties en argumenten om zo tot een standpunt te komen. Reageren kan nog altijd via het mailadres fractie@vvdraalte.nl.”

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.