vvd bezuiniging onderhoud sportvelden terugdraaien

De VVD Raalte wil de bezuiniging op onderhoud van sportvelden terugdraaien. “Het is niet redelijk om van vrijwilligers te verwachten dat zij ook de singels rondom sportvelden gaan onderhouden. De gemeente wil dat graag om daarmee een bezuiniging te realiseren.”

Volgens de VVD moet die bezuiniging van tafel. “Het is prima als de sportclubs dat onderhoud tegen een passende vergoeding wél willen en kunnen doen. Maar als de clubs aangeven dat men dat er niet bij kan hebben, dan moet dat gerespecteerd worden. Zónder dat de bezuiniging dan linksom of rechtsom toch weer bij de sport terecht komt”, aldus de fractie.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.