vv heino in extremis langs tvc28

De wedstrijd begon ongelukkig voor de ploeg van hoofdtrainer Michel Steggink. TVC’28 kwam sterk uit de kleedkamer en stond na drie minuten op voorsprong.

Na een halfuur nam de jonge middenvelder Bram Eijkelkamp de Groenwitten bij de hand en wist met twee doelpunten binnen vijf minuten de 1-0 achterstand om te buigen naar een 2-1 voorsprong.

Na rust waren het opnieuw de bezoekers die het scherpste uit de kleedkamer kwamen. Binnen een minuut kwamen de mannen uit Tubbergen langzij. Een grote domper, waar VV Heino duidelijk geschrokken was. Tien minuten na de gelijkmaker keek de thuisploeg uit het niets tegen een achterstand aan.

In de laatste fase van de wedstrijd kreeg Heino waar het op hoopte. Wilco Gerritsen tilde de stand naar een gelijke hoogte waardoor een punt gered leek.

Iedereen ging uit van een puntenverdeling, maar in de laatste minuut van de officiële speeltijd kende de scheidsrechter een penalty toe aan de thuisploeg. VV Heino-middenvelder Douwe Booij nam zijn verantwoordelijkheid en schoot de Groenwitten vanaf elf meter naar de overwinning.

Over twee weken speelt VV Heino de uitwedstrijd tegen NEC. De ploeg uit Nijmegen staat samen met de Heinoërs in de middenmoot van de Eerste Klasse.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.