Home / archiefcentraal / voorwaarts twello bezorgt wijhe92 grote nederlaag

voorwaarts twello bezorgt wijhe92 grote nederlaag

In de openingsfase kwam Voorwaarts Twello op voorsprong dankzij een treffer van Rick Timmermans. Die score werd twintig minuten later verdubbeld dankzij Voorwaarts-speler Bruce Schotman.

Enkele minuten na de treffer van Voorwaarts Twello kwam Wijhe’92 op een 3-0 achterstand, na een eigen doelpunt van Marijn Platenkamp.
Na rust bleef het spelbeeld onveranderd. Wijhe’92 kon geen vuist maken en kreeg vijf minuten na rust de vierde tegentreffer van de middag te verwerken.

Een kwartier en vele kansen later nam Voorwaarts-speler Daniël Sonoto het vijfde doelpunt voor zijn rekening. Het bleek de inleiding te zijn van slotoffensief van de Twelloërs, aangezien in de laatste minuten de score naar 7-0 werd gebracht.

Door de verliespartij bungelen de Wijhenaren nog steeds onderaan de ranglijst van 2J. Volgende week staat de thuiswedstrijd tegen Schalkhaar op het programma. Een belangrijke wedstrijd voor de ploeg van Peter Jansen, aangezien SV Schalkhaar eveneens in de onderste regionen van de competitie verkeert. De wedstrijd tussen beide teams zal om 14:00 beginnen.

 

Lees ook

Gerlant: Trillend op het fietspad bij Laag Zuthem

Ik kom thuis en doe bij mijn drie pubers mijn beklag over het beroerde fietspad …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.