Home / archiefcentraal / volleybalschool in heino van start

volleybalschool in heino van start

Onlangs is het tiende seizoen van de volleybalschool in Heino met aanvullende techniek trainingen van start gegaan. Doel van deze trainingen is om de technische vaardigheden van de individuele volleyballer/volleybalster op een hoger niveau te krijgen. Zo wordt er in twee groepen getraind op bijvoorbeeld het bovenhands spelen, de pass, de opslag, de aanval en de verdediging.

De goede prestaties van de nationale teams op de Europese kampioenschappen en Wereld Kampioenschappen Beachvolleybal hebben een positieve uitstraling op het enthousiasme van de media maar ook zeker van de volleyballers/volleybalsters. Maar liefst 35 volleyballers/volleybalsters hebben zich dit seizoen aangemeld voor deze extra trainingen op de zondagochtend. Intersport Schutte in Raalte heeft het mede mogelijk gemaakt dat alle speelsters en trainers in het nieuw zijn gestoken.

Lees ook

Sportcentrum Tijenraan nieuwe locatie voor SportBSO InOranje

RAALTE – Na de herfstvakantie start SportBSO InOranje met een extra locatie in Sportcentrum Tijenraan. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.