vluchtelingen olst wijhe willen snel nederlands leren

Tijdens de eerste taalles op zaterdagmiddag hebben zo’n vijftig vluchtelingen in vier groepen les gekregen. “Zij zijn ongelofelijk gemotiveerd en ijverig, jong en oud. De vrijwillige docenten zijn onder de indruk van de snelheid waarmee de Nederlandse taal eigen wordt gemaakt”, laat de gemeente in een reactie weten.

De vrijwilligers geven zondag en maandag ook nog taalles in De Bastiaan van 14.00 tot 16.00 uur. “Prachtig om te zien hoe snel dit door inwoners uit Olst is georganiseerd en hoe mooi de waardering is, die ze terug krijgen van de vluchtelingen.”

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.