Home / archiefcentraal / vluchtelingen olst wijhe willen snel nederlands leren

vluchtelingen olst wijhe willen snel nederlands leren

Tijdens de eerste taalles op zaterdagmiddag hebben zo’n vijftig vluchtelingen in vier groepen les gekregen. “Zij zijn ongelofelijk gemotiveerd en ijverig, jong en oud. De vrijwillige docenten zijn onder de indruk van de snelheid waarmee de Nederlandse taal eigen wordt gemaakt”, laat de gemeente in een reactie weten.

De vrijwilligers geven zondag en maandag ook nog taalles in De Bastiaan van 14.00 tot 16.00 uur. “Prachtig om te zien hoe snel dit door inwoners uit Olst is georganiseerd en hoe mooi de waardering is, die ze terug krijgen van de vluchtelingen.”

Lees ook

Blog Aaltje Booijink-Jonkman: Wees zuinig met energie!

Ken je de kreet nog? In de jaren 70 werd opgeroepen om verstandig en zuinig …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.