Home / archiefcentraal / vloedgraven interieur and decorations beste bloemist van nederland

vloedgraven interieur and decorations beste bloemist van nederland

De beste bloemist van Nederland is bekend: Thomas Vloedgraven uit Wijhe. Dat werd woensdagavond bekend gemaakt op het tweejaarlijks bloemistengala op de Aalsmeerse veiling. Klanten, mystery shoppers en een vakjury beoordelen de Overijsselse bloemist Vloedgraven Interieur & Decorations als beste. Vloedgraven mag de titel ‘Mijn Bloemist van het Jaar’ tot november 2017 voeren. Vloedgraven is de opvolger van Nizza Bloembinders uit Venlo die de titel in 2013 won. Andere finalisten waren The Greenroom Isabellahof uit Oostburg en Medinilla uit Tilburg.

Vakjury
De vakjury is zeer onder de indruk van Vloedgraven, vooral omdat de winkel nog maar drie jaar bestaat. Lilian Ebus, winnaar van 2013 en dit jaar vakjurylid: “Vloedgraven volgt de trends en weet deze op zeer aantrekkelijke wijze te vertalen in boeketten. Daarbij maakt het team onder leiding van de jonge ondernemer Thomas Vloedgraven (23) in de winkel een geweldige combinatie van bloemen en lifestyle. Als je in Overijssel bent, moet je zeker zijn winkel in Wijhe bezoeken!”

Klanten
Klanten van Vloedgraven zijn lovend over de creativiteit en deskundigheid. Ook is men enthousiast over de workshops die Vloedgraven maandelijks organiseert. De medewerkers zijn zeer klantvriendelijk en staan bekend om hun uitstekende service.

Mystery shoppers
Tijdens de verkiezing is Vloedgraven driemaal bezocht door professionele mystery shoppers. Deze shoppers beoordeelden onder andere de kwaliteit van de boeketten en de klantgerichtheid van de medewerkers. Daarnaast bestelden zij een verjaardagsboeket met specifieke wensen. De bloemist kreeg van de mystery shoppers maar liefst een gemiddeld rapportcijfer van 9,4.

Verkiezing Mijn Bloemist van het Jaar
De landelijke verkiezing Mijn Bloemist van het Jaar wordt tweejaarlijks georganiseerd en is een initiatief van de branchevereniging voor bloemisten (VBW).

Lees ook

Carolien Jonkman: Luisteren

Steeds meer mensen luisteren naar zichzelf en zijn zich bewust van wat er in hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.