vier jeugdkampioenen op een dag voor sdol

SDOL is sinds zaterdag maar liefst vier kampioenen rijker. De F2, F1, C3 én A1 greppen allemaal de titel in hun competitie. En de koek lijkt nog niet op, want de B2 ligt ook op kampioenskoers.

Zaterdag was het een spannende dag op en rond het sportpark de Achterberg. Het begon allemaal om 9.00 uur met de eerste wedstrijd van de dag. Het was meteen al de kampioenswedstrijd van SDOL F2 tegen Wesepe F2. Het bleef hier lange tijd 0-0, waardoor de zenuwen bleven gieren bij zowel ouders, leiding als spelers. Kansen die er normaal in gingen, gingen nu naast of over. Het moment van de openingsgoal – via de voeten van een speler van Wesepe – was de ban dan toch gebroken. Niet veel later werd ook de 2-0 gescoord en was het kampioenschap een feit..

Met dat goede voorbeeld was het vervolgens de beurt aan de jongens van de F1. Zij speelden een uitwedstrijd in Holten en ook daar was het een erg spannende wedstrijd. De F1 had genoeg aan een gelijkspel, maar winst was natuurlijk wenselijker. Na een zware pot stond uiteindelijk een 2-3 overwinning voor de Luttenbergers op het scorebord. Dus ook voor hen gold: tijd voor een rondje door het dorp op de wagen..

Het kampioenschap van de C3 was het meest verrassend. Nadat in de ochtend de mede-koploper plotseling verloren had, zag SDOL kans de titel te grijpen. Bij gelijkspel was ook dat kampioenschap veen feit, maar de pupillen lieten er geen gras over groeien en wonnen met 3-0.

Als laatste was het de beurt aan de A1. Na hun gelijkspel van vorige week tegen Rohda Raalte moest er zaterdag gewonnen of wederom gelijk gespeeld worden. Geen onmogelijke taak, maar wel lastig want ze moesten tegen de nummer twee die 5 punten achter hen stond met een wedstrijd minder gespeeld. De mannen gingen volop aan de bak en wisten een zwaarbevochten 0-0 gelijkspel uit het vuur te slepen. Dat betekende dat de vierde kampioen van deze dag een feit was.

Aan de B2 de taak om het succes vervolg te geven. Dat team hoop 12 of 16 december kampioen te worden, aangezien een aantal van hun wedstrijd werd afgelast.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.