veteranen en recreanten strijden tegen elkaar

De Recreatieve Rijvereniging Luttenberg houdt elk jaar in november een wedstrijd voor veteranen en recreanten. Deelnemers aan deze wedstrijden zijn veteranen en recreanten die normaal gesproken niet aan wedstrijden mee doen. De springwedstrijden vinden zaterdag 14 november plaats. Zondag 15 november worden er de hele dag dressuurwedstrijden gehouden.

In een gemoedelijke en gezellige sfeer wordt er sportief maar zeker ook fanatiek gestreden. Ook dit jaar zijn er mede dankzij sponsoren weer leuke prijzen te winnen. De wedstrijden zijn geliefd bij deelnemers. Dit evenement heeft zoveel bekendheid opgebouwd, dat deelnemers uit de hele regio zich al hebben ingeschreven voor dit evenement. Deelnemen aan deze wedstrijden kan nog door een mail te sturen naar r.r.luttenberg@live.nl. Meer informatie en het programma is te vinden op staging2.recreatieverijverenigingluttenberg.nl.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.