Home / archiefcentraal / vergeet je archieven niet

vergeet je archieven niet

De archiefruimte van Stichting Marke Haarle is op 7 november geopend van 09:30 tot 11:30 uur geopend. De ruimte bevindt zich aan de Poggenbeltweg 2, op de bovenverdieping van ’t Kruuspunt. Medewerkers van de stichting staan je graag te woord en maken je wegwijs in het archief. Documenten en foto’s kan je in laten scannen. Het origineel krijg je uiteraard weer mee naar huis. Het is ook mogelijk om samen met een medewerker foto’s te bekijken op de website van Marke Haarle: www.stichtingmarkehaarle.nl. Dit alles is onder het genot van een kop koffie of thee.

 

Lees ook

Broeklandse amazone doet mee aan EK springen in Le Mans

Sylvie Ruissen: ‘Na mijn ongeluk begin 2020 heb ik er hard voor moeten knokken’ BROEKLAND …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.