Home / archiefcentraal / vergaderingen gemeenteraad nu ook live te volgen in beeld

vergaderingen gemeenteraad nu ook live te volgen in beeld

Vanaf nu is het ook mogelijk om de vergaderingen van de gemeenteraad ook in beeld live te volgen. Burgemeester Martijn Dadema is erg blij met deze mogelijkheid: “De raadsvergaderingen waren al jaren live te beluisteren via de radio. Vanaf nu kunnen inwoners ook live meekijken naar de debatten van de gemeenteraad. Een prachtige manier om onze inwoners letterlijk en figuurlijk een beeld te geven debatten tijdens de raadpleinsessies en raadsvergaderingen.”

De uitzendingen zijn te volgende via  de website http://raalte.notubiz.nl/live. De beelden van de raadsvergaderingen worden niet bewaard. Vergaderingen blijven via de audioverslagen wel beschikbaar om na te luisteren. Deze geluidsverslagen zijn, gemiddeld drie dagen na de vergadering, te vinden op http://raalte.notubiz.nl/dashboard.

De eerstvolgende vergadering die live te volgen is, is de raadpleinsessie van 25 november over de opvang van vluchtelingen in Raalte. 

Lees ook

Bertus van der Kolk na vijftig dienstjaren bij Van Merksteijn met pensioen

RAALTE/ALMELO – Raaltenaar Bertus van der Kolk is recentelijk, na maar liefst vijftig dienstjaren bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.