veel kansen maar geen punten voor sdol

Trainer Hendri Zwinselman omschrijft de wedstrijd als volgt: ‘We begonnen goed aan de wedstrijd. De eerste mogelijkheden waren voor ons, twee á drie kansen waarbij de bal er zeker in had gekund. Er vinden veel fysieke duels plaats, waar wij als ploeg niet tegen opgewassen zijn. En zij profiteerden direct met de lange bal achter onze verdediging. Dit wisten wij gelukkig nog op te vangen, maar zij scoorden één keer voor rust. Wat kansen betreft had het voor rust ook 3-3 kunnen staan.’

In de rust geeft Zwinselman aan zijn team aan dat het onder de maat is wat zij laten zien. Hij ziet Bornerbroek als een zelfde soort team als Manderveen waar zijn ploeg vorige week nog van wist te winnen. ‘Wij hadden niet de beleving en de strijd om te vechten voor de bal. Vandaag was het allemaal net niet.’

In de tweede helft volgen de doelpunten zich snel op en staat het al snel 4-0. ‘Dan is het over. Wij maken nog de 4-1, maar dat is eigenlijk alleen nog voor de statistieken,’ aldus Zwinselman.
Volgende week krijgen de Luttenbergers v.v. Langeveen op bezoek en zullen ze wederom moeten vechten voor de punten.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.