vakantiexperts helpt de klant met kennis en een groot assortiment

“Weliswaar hebben we een nieuwe naam maar zijn nog steeds met hetzelfde team werkzaam in ons kantoor aan de Marktstraat in Raalte. Nadat de Globe failliet ging hebben wij ons aangesloten bij VakantieXperts en die maakt weer deel uit van de Duitse Raiffeisen Tourist Gruppe. Klanten die bij de Globe klant waren zijn nog steeds klant bij ons en maken nog steeds gebruik van onze kennis en jarenlange ervaring”, aldus Nelly Bolink.

“Het grote voordeel dat deze klanten aangeven is dat ze niet uren of dagen hoeven te zoeken op internet naar die ene plek op aarde waar het goed toeven is voor een vakantie. Of het nu gaat om een zonvakantie, een (avontuurlijke)rondreis, een stedentrip of een cruise , bij VakantieXperts helpen we deze klanten met groot enthousiasme. Daarbij speelt kennis en vertrouwen een grote rol. We bieden de klanten een andere kijk op de wereld. Vaak komen ze op ons kantoor met een idee voor een reis, waarbij wij in staat zijn door onze kennis en ervaring nog extra ideeën aan te bieden waar ze zelf nog niet aan hadden gedacht. Of, zoals een echtpaar recent aangaf: “zelf zouden we nooit op het idee gekomen zijn deze reis zó samen te stellen.”

Bolink: “We nemen de klant werk uit handen door reizen slim samen te stellen waardoor de klant voordeliger uit is. We hebben alle disciplines onder één dak en de klant kan, tijdens de reis zelf, altijd op ons terug vallen. Wij nemen nog de tijd voor de klant om een zo goed mogelijk advies te kunnen geven en dat wordt zeer gewaardeerd. Wilt u ook eens kennismaken, dan bent u van harte welkom op ons kantoor aan de Marktstraat in Raalte. Onder het genot van een kopje koffie laten we u graag zien waartoe wij in staat zijn. Als team hebben we samen de hele wereld gezien.”

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.