Home / archiefcentraal / uniek concert in knusse dorpskerk olst

uniek concert in knusse dorpskerk olst

Zangkoor NOBIZ, leerling-violisten SMOW, SMOW-band en theater Herman Heijermans zingen, maken muziek en zeggen mooie woorden tijdens het concert op woensdagavond 23 december. Aanvang is om 19:30 uur. De dorpskerk in Olst is geopend vanaf 18:45 uur. Toegang bedraagt vijf euro. Kaarten zijn te koop bij Boekhandel Korten, Beauty Leen en aan de zaal. In de pauze van het concert kun je consumpties kopen voor één euro. “Het liefst gepast te betalen.” 

Lees ook

Oosterhuis zangdienst in Wesepe

WESEPE – Op zondag 19 september vindt in de Protestantse kerk van Wesepe weer de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.