Home / archiefcentraal / twee jubilerende koorleden in lemelerveld

twee jubilerende koorleden in lemelerveld

Onder toeziend oog van collega-zangers van het dames- en herenkoor, familieleden en parochianen kregen ze de bijbehorende versierselen, een gouden speld en eremedaille in zilver van de Gregoriusvereniging, opgespeld door de voorganger in de viering, Johan Neppelenbroek. Hij bedankte hen voor de vele, vele keren dat ze gezongen hebben en sprak de wens uit dat ze nog heel lang mogen blijven zingen. Dit werd met een groot applaus door de kerkgangers onderstreept. Na afloop hebben het dames- en herenkoor een gezellig Caeciliafeest gevierd in het parochiecentrum.

 

Lees ook

Oosterhuis zangdienst in Wesepe

WESEPE – Op zondag 19 september vindt in de Protestantse kerk van Wesepe weer de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.