troubadour gery groot zwaaftink naar olst

Verhalenverteller/troubadour Gery Groot Zwaaftink komt op zondag 22 november op uitnodiging van het NUT naar het Holstohus in Olst. Het optreden, op de eerste verdieping waar eerder de bibliotheek was, begint om 15.00 uur.

“Ik heb in mijn rugzak zelfgeschreven liedjes, anekdotes, ballades en een groot aantal korte verhalen oa van Belcampo, Herman van Velsen, Tjechov, Grimm, Oscar Wilde e.a. waarmee ik de mensen wil meenemen; de mensen uit de buurt zullen bovendien herkenning ervaren” aldus de verhalenverteller uit Vorden.

Het aantal beschikbare plaatsen is beperkt, dus reageer snel. Aanmelden kan via penningmeester.hetnut@gmail.com. Leden betalen 6 euro, niet-leden 8 euro.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.