terugblik op het afgelopen voetbaljaar van vv heino

De jaarlijkse algemene ledenvergadering van vv Heino werd op dinsdagavond 24 november gehouden. Tijdens deze vergadering werd er teruggeblikt op het afgelopen voetbaljaar en de leden en vrijwilligers worden hierbij bedankt voor de inzet. Naast terugblikken werd er vooral vooruitgekeken. Het bestuur presenteerde aan de aanwezige leden de plannen voor de renovatie van het clubhuis. In februari worden de definitieve plannen en de financiële onderbouwing ervan voorgelegd aan de leden in een bijzondere ledenvergadering.

Verder werden bestuursleden Joey Swüste (secretaris) en Raymond Pot (voorzitter technische commissie) herkozen; daarnaast werd Timo Bomhof benoemd tot bestuurslid. Hij gaat secretaris de PR en communicatie coördineren. Ten slotte kon het bestuur de heugelijke mededeling doen dat hoofdtrainer Michel Steggink zijn contract met een jaar verlengd heeft.

 

 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.