tentoonstelling zebra aan de ijssel

Tijdens het tienjarig jubileumjaar houdt expositiecommissie KyK weer bijzondere tentoonstellingen in het eveneens jubilerende Holstohus in Olst. Van 4 december tot 10 januari hangen er olieverfschilderijen van Carel Janssen.

Op de begane grond neemt hij ons mee in een aantal IJssel- en watergezichten. De vaak humoristische schilderijen vallen op door hun verrassende invalshoek en de heldere schildertrend: water. De eerste verdieping laat een heel andere kant van Janssens oeuvre zien. De veelal (groeps)portretten, maar ook stillevens roepen herinneringen op aan oude meesters, maar dan anders.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.