Home / archiefcentraal / tentoonstelling zebra aan de ijssel

tentoonstelling zebra aan de ijssel

Tijdens het tienjarig jubileumjaar houdt expositiecommissie KyK weer bijzondere tentoonstellingen in het eveneens jubilerende Holstohus in Olst. Van 4 december tot 10 januari hangen er olieverfschilderijen van Carel Janssen.

Op de begane grond neemt hij ons mee in een aantal IJssel- en watergezichten. De vaak humoristische schilderijen vallen op door hun verrassende invalshoek en de heldere schildertrend: water. De eerste verdieping laat een heel andere kant van Janssens oeuvre zien. De veelal (groeps)portretten, maar ook stillevens roepen herinneringen op aan oude meesters, maar dan anders.

Lees ook

Feestelijke open dag ter ere van heropening Kerkhuus Heino

HEINO – Burgemeester Dadema verzorgt op vrijdag 24 september de officiële opening van het volledig …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.