teleurstelling overheerst bij nieuw heeten trainer sneller

Een teleurgestelde Sneller geeft aan dat Sportlust Vroomshoop in de eerste helft het betere van het spel had: ‘Wij waren de onderliggende partij in de eerste helft. Wij hadden moeite met de druk vanaf de kant van Sportlust Vroomshoop. Vanaf het middenveld werd er aanvallend gespeeld met meer druk naar voren. Zij waren daar scherper in dan ons en maakte hen dan ook de beter voetballende partij in de eerste helft.’ Nieuw Heeten creëerde de betere kansen, maar verzuimden om te scoren. Het veldspel van Vroomshoop was beter wat op slag van rust het enige doelpunt van de wedstrijd opleverde. In de 45e minuut schoot de thuisploeg de 1-0 binnen.

Sneller: ‘In de tweede helft hebben we aanpassingen gedaan. In de eerste 15 minuten van de tweede helft kregen wij daardoor gelijk drie 100% kansen. Tegen zo’n goede ploeg als Sportlust Vroomshoop creëren we toch nog zoveel kansen, maar het wilde maar niet onze kant op vallen.’Ondanks de teleurstelling geeft Sneller aan dat hij tevreden is over het spel dat zijn ploeg laat zien.

Voor volgende week staat er een zeer lastige wedstrijd op het programma voor het team van Harold Sneller. Koploper FC Ulu Spor komt op sportpark de Belte strijden voor behoudt van haar koppositie.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.