tangarine treedt op in raalte

De muzikale tweeling Tangarine geeft op zaterdag 7 november twee optredens in Raalte. Om 16.30 uur geven zij een preview van hun voorstelling ‘In Stereo’  in Grand Cafe Neuf. Om 20.15 uur is de aanvang van de volledige voorstelling in het HOFtheater. In de gratis preview brengen zij enkele nummers ten gehore van de gelijknamige cd ‘In Stereo’.  

Tangarine
Tangarine is een Nederlands folkduo, bestaande uit de tweeling Sander Brinks en Arnout Brinks. Op de nieuwste plaat klinken ze weer prachtig, op tv als huisband van De Wereld Draait Door waren ze steengoed, maar live is Tangarine pas écht een belevenis. Tijdens de voorstelling ‘In Stereo’ wisselen Arnout en Sander grappige en ontroerende anekdotes over het leven als eeneiige tweeling af met intieme en uitbundige liedjes.

Cd-actie
Het HOFtheater geeft drie keer de cd ‘In Stereo’ weg via een facebook actie. De cd’s worden verloot tussen de personen die het bericht over Tangarine op de Facebookpagina van het HOFtheater delen. Aanstaande vrijdag maakt het HOFtheater de winnaars bekend op dezelfde Facebookpagina. De winnaars krijgen de CD de volgende dag uitgereikt uit de handen van de heren van Tangarine in Neuf.

Voorstelling
De hele voorstelling is te zien op zaterdag 7 november om 20.15 uur in het HOFtheater. De kaarten kosten  19,00 euro en zijn te bestellen via de kassa van het HOFtheater (0572-361361) of via staging2.HOFinSalland.nl. De kassa is geopend van woensdag tot en met vrijdag van 10.00 tot 12.30 uur en vanaf een half uur voor aanvang van een voorstelling. Kijk voor meer informatie op staging2.HOFinSalland.nl.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.