sv raalte en coop raalte verbinden zich aan elkaar

Vanaf dit sportseizoen hebben COOP Raalte en SV Raalte elkaar gevonden in een mooie samenwerking. Met wederzijdse dienstverlening willen de partijen elkaar versterken en hiermee voor beiden een win-win situatie creëren. Diverse inkopen door de vereniging worden, waar mogelijk, de komende periode verzorgd door COOP. COOP ondersteunt vervolgens de vereniging met een aantal fraaie reclameborden langs het hoofdveld. Hierover heeft SV Raalte goede afspraken met COOP Raalte gemaakt.

Foto: “Namens de Sportvereniging neemt Koert Hensema het ondertekende contract in ontvangst van de heer Matthijs Dunsbergen van de COOP Raalte”

 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.