sv haarle heeft geen kind aan fc rdc

De voetbalvereniging uit Haarle had zondagmiddag een eenvoudige middag. De openingsfase kende al enkele kansen, maar het scoreverloop kwam pas op gang in de 28e minuut, toen Arne Besten als eerste op het scoreformulier werd genoteerd.

Daarna ging het hard. Tien minuten na de openingstreffer tilden Ronald van Breen en Kay Verhoef de score naar 0-3. In de slotseconden zorgde Erik Westendorp voor de vierde treffer in de eerste helft.

Een minuut na rust kreeg SV Haarle alsnog een tegendoelpunt te verwerken, maar dit leidde niet tot onrust. Ronald van Breen zette zijn ploeg via een vrije trap op een comfortabele 5-1 voorsprong. De gifbeker was voor de thuisploeg nog steeds niet leeg, aangezien Jari ten Have vijf minuten voor het einde de eindstand naar 1-6 bracht.

Volgende week staat voor Haarle de wedstrijd tegen VV Holten op het programma.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.