Home / archiefcentraal / sv dalfsen en broekland in evenwicht

sv dalfsen en broekland in evenwicht

Na twintig minuten brak Daan van der Vegt namens SV Dalfsen de score als eerste open en zette zijn ploeg op voorsprong. Die voorsprong werd een lange tijd verdedigd, maar een kwartier voor het einde ging het mis. SV Broekland-speler Wout Broekhuis bracht de stand op een gelijke hoogte. Na de gelijkmaker namen de Dalfsenaren het initiatief en creëerden enkele grote kansen om de drie punten en het periodekampioenschap naar zich toe te trekken.

“Het was een écht duel. Een wedstrijd met veel strijd en veel fysieke duels. Uiteindelijk denk ik dat wij meer recht hadden op de overwinning. Dat hoorde ik ook vanuit het Broekland-kamp”, aldus Dalfsen-trainer Peter Reumer.

Door het gelijke spel grijpt de succesvolle selectie van Reumer naast de periodetitel. “Het is natuurlijk even zuur als je zo dichtbij bent, maar we moeten trots zijn waar we nu al staan. We hebben een jonge ploeg en om hier te staan is een bonus. Als we deze lijn doorzetten gaan er nog mooie dingen gebeuren, dat weet ik zeker.”

Lees ook

Voertuig van vermiste man bij Wijhe uit de IJssel gehaald

WIJHE – Op de vroege avond van 3 augustus heeft de politie bij Wijhe een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.