super slecht overwetering weet toch te winnen

In de derde klasse B heeft Overwetering een zeer moeizame 3-1 overwinning tegen Brummen behaald. Overwetering, dat als nummer 3 van de ranglijst aan de wedstrijd begon, staat daardoor op 1 punt achterstand van koploper SV Colmschate. Laatstgenoemde won met 1-2 van Epe. Robur et Velocitas kwam vandaag in verband met een afgelasting niet in actie. Als deze wedstrijd tegen ZVV ’56 wordt gewonnen, zal Robur nog wel over Overwetering heen gaan.

Overwetering-trainer Robert Slinkman was niet te spreken over het spel van zijn ploeg. “Het was een hele slechte wedstrijd. We begonnen vanaf het begin niet scherp”. Toch kwam zijn elftal na 9 minuten al op een 1-0 voorsprong. “Dan hoop je dat het toch nog beter wordt, maar dat kwam er niet van”. Vlak voor tijd wist Brummen, dat nog altijd laatste staat zonder overwinningen, op gelijke hoogte te komen”.

In de tweede helft werd het spel niet veel beter, maar door doelpunten van Stefan Hekman (58e minuut) en Bunyamin Özkök (75e minuut) werd het duel beslist in het voordeel van Overwetering: 3-1. Ondanks het slechte spel wil Slinkman de barre weersomstandigheden niet de schuld geven. “Tuurlijk blijft de bal wat meer hangen in de wind en wordt het veld slechter, maar dat is geen excuus. De tegenstander heeft daar net zo veel last van”.

Komende weken zal blijken of Overwetering een serieuze kanshebber is voor de titel. In de laatste twee wedstrijden staan namelijk de uitwedstrijd tegen Robur et Velocitas (6 december) en de thuiswedstrijd tegen SV Colmschate (13 december) op het programma. In de aanloop naar deze twee krakers zal Overwetering anders trainen dan normaal. Slinkman: “We zullen het wat rustiger aan doen, want er zijn een aantal jongens die met pijntjes zitten. Maar ik ben er van overtuigd dat als we het niveau halen van de afgelopen tijd, we een goede kans maken om punten te pakken”.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.