stop een nieuwe stoppelcross

Een enthousiaste vriendengroep uit omgeving Broekland houdt op zondag 22 november wederom een Stoppelcross op het land van de familie Schiphorst aan de Wijheseweg 72 in Raalte. Er wordt gestreden in diverse autoklassen, motoren en zitmaaiers. Tevens is er een speciale klasse, dit gaat gepaard met veel pk’s en ronkende motoren.

Het startschot staat gepland om 12.00 uur en de laatste klasse zal omstreeks 16.30 uur van start gaan. Na afloop is er muziek in de tent van DJ Juke, een plaatselijke bekende dj met een mix van rock, Nederlandstalig en dance. 

De prijsuitreiking staat gepland om 18.30 uur. Een grote groep vrijwilligers zorgt ervoor dat alles deze middag voorspoedig verloopt. Ook voor de inwendige mens wordt gezorgd. Er zijn diverse versnaperingen verkrijgbaar in de tent. Tevens is er een snackwagen aanwezig op het terrein. De entree voor deze middag bedraagt vijf euro, kinderen kunnen kosteloos naar binnen.

 Er is ook een springkussen waar de kinderen zich op kunnen vermaken. In verband met de afgelasting op 25 oktober hoopt de organisatie deze dag gewoon door te kunnen laten gaan. De organisatie heet u van harte welkom deze dag, vol met pk’s en vermaak.

 

 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.