Home / archiefcentraal / stichting mont ventoux steunt hospice de cirkel

stichting mont ventoux steunt hospice de cirkel

Tijdens de afterparty van de Stichting Mont Ventoux is de opbrengst van de actie ‘groot verzet tegen kanker’ van 2015 bekend gemaakt. Naast een bijdrage voor het KWF ondersteunt deze stichting lokale doelen. Eén van de lokale goede doelen is het hospice te Raalte. Vanuit de Raalter gemeenschap heeft onder meer het Team Up 4 Cancer deze berg bedwongen.

Stichting De Cirkel ontving voor het hospice een mooie cheque van 4.000 euro. De Cirkel is een vrijwilligersorganisatie die zich inzet voor mensen in de terminale fase van hun leven, zowel bij de mensen thuis als in het hospice in Raalte. 

Lees ook

ReDIT neemt installatiebedrijf Ties Veltmaat over

‘Ties is thuis in zonnepanelen en warmtepompen; samen kunnen we ook grotere klussen aan’ LUTTENBERG …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.