Home / archiefcentraal / sportieve kerstvakantie voor spelers e en d salland

sportieve kerstvakantie voor spelers e en d salland

Voor de vierde keer houdt de voetbal academie van Daan Koerhuis een zaalvoetbal tweedaagse in de sporthal van S.V. Broekland. Deze twee voetbaldagen zijn voor E en D spelers uit Salland en vinden plaats op maandag 21 en dinsdag 22 december.

De voetbal academie staat voor plezier en enthousiasme en wil doormiddel van deze basis spelers proberen te helpen in hun ontwikkeling. Muziek, mooie prijzen, uitdagende, spannende en vernieuwende oefeningen zijn daarbij de middelen om twee geweldige dagen te realiseren.
Alle trainers bij de voetbal academie hebben een pedagogische achtergrond. Het is dus niet alleen belangrijk om te winnen, de weg naar dat winnen toe is voor de trainers nog veel belangrijker. Doormiddel van humor, strijd en positieve feedback proberen de trainers er een feest van te maken.

Er kunnen maximaal 32 spelers meedoen en alle E en D-spelers uit Salland kunnen zich aanmelden. Inschrijven kan via www.devoetbalacademie.nl of mail met vragen naar info@devoetbalacademie.nl.

Lees ook

Ouders welkom bij scholen in Heino, Lierderholthuis en Laag Zuthem

REGIO – De geplande Open Scholendag in Heino, Lierderholthuis en Laag Zuthem op woensdag 26 …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.