sp houdt bijeenkomst vluchtelingenopvang

SP afdeling Raalte organiseert een bijeenkomst voor leden en belangstellenden. Deze bijeenkomst staat in het teken van vluchtelingenopvang in Nederland. Actueel is de komst van een AZC in Raalte.

In dit kader is Sharon Gesthuizen uitgenodigd. Zij is Tweede Kamerlid voor de SP en woordvoerder van economische zaken en justitie. Op zaterdag 21 november vindt de bijeenkomst plaats, van 16:00 tot 17:00 uur bij De Hoppe aan de Van Dongenstraat 5-9 in Broekland.

Om de middag goed voor te kunnen bereiden is het aanmelding noodzakelijk. Dit kan tot en met 19 november door een mail met naam en adres te sturen naar raalte@sp.nl onder vermelding van: ‘aanmelden 21 november’.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.