snorfietser kijkt opnieuw te diep in het glaasje

Gisteren is het rijbewijs ingevorderd van een 38-jarige snorfietser uit Raalte. Dit in verband met rijden onder invloed, meldt de Verkeerspolitie Overijssel. De bestuurder werd gecontroleerd op de Westdorplaan in Raalte. Nadat hij een F-indicatie had geblazen, werd aan het politiebureau een ademanalyse afgenomen. De uitslag was 925 ug/l. Het rijbewijs werd per direct ingevorderd, omdat het niet de eerste keer was dat deze man onder invloed reed.

Naar alle waarschijnlijkheid komt er een geschiktheidsonderzoek naar de man. Het rijbewijs kan door het CBR ongeldig worden verklaard. De bestuurder kreeg een dagvaarding mee en moet zich verantwoorden voor de rechter. 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.