smeekens terug in a groep na bronzen plak

Jan Smeekens heeft zondagnacht een bronzen plak gepakt op de 500 meter in Calgary (Canada). Smeekens finishte in de B-klasse als derde in een tijd van 34.68. Hein Ottespeer won de 500 meter in 34.64, gevolgd door de Noor Espen Aames Hvammen (34.67).

De Japanner uit Salland mocht meedoen omdat teamgenoot Nuis zijn 2e 500 meter liet schieten. Aangezien Smeekens als reserve naar Calgary ging omdat hij vorige week onderuit was gegaan, moest hij uitkomen in de B-klasse.

De derde tijd leverde Smeekens 15 punten op, waardoor hij 24 op de ranglijst staat en dus weer mee mag doen op het hoogste niveau, de A-klasse.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.