Home / archiefcentraal / sinterklaasintocht marienheem

sinterklaasintocht marienheem

Sinterklaas komt zondagmiddag 15 november samen met zijn Pieten alle kinderen in Mariënheem om 15:00 uur verrassen met zijn komst in De Schalm. Om 14:30 gaat de zaal open waar volop muziek wordt gedraaid. Voor de kinderen begint een half uurtje later een groot sinterklaasfeest met fantastische muziek, dansen en een prijsuitreiking voor de allermooiste kleurplaten. Misschien gaat Sinterklaas ook nog wel een spannend verhaaltje voorlezen. Wie weet?

Halverwege de middag krijgen de kinderen ook nog een glaasje ranja. Het wordt weer een geweldige middag en rond 16:30 uur gaat Sinterklaas weer naar zijn tijdelijke huisje aan de Nieuwe Markt 10 in Raalte. Voor alle kinderen is er na afloop iets lekkers. Voor alle kinderen is er na afloop iets lekkers. 

Lees ook

Coöperatie Welsum Duurzaam op zoek naar deelnemers

WELSUM – Coöperatie Welsum Duurzaam houdt op donderdag 4 november een voorlichtingsavond in dorpshuis de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.