sinterklaasintocht heeten

Sinterklaas en zijn Pieten komen zondag 15 november naar Heeten toe om er een groot feest van te maken. Om 13:30 uur komt de goedheiligman aan bij Constructiebedrijf Elders. Hier wordt hij opgewacht door het plaatselijke fanfarekorps Sint Ceacillia. Hier stapt de Sint in een open auto. In een grote optocht maakt Sinterklaas een rondgang door het dorp. Daar moet je bij zijn.

Rond 14:00 uur arriveren de Sint en zijn pieten bij de sporthal. Voor alle kinderen start er dan een groots sinterklaasfeest met geweldige muziek, dansen en een spannend verhaal. Na afloop is er voor alle kinderen natuurlijk iets lekkers. De Sint brengt samen met enkele pieten nog een bezoek aan de bewoners van woonzorgcentrum Stevenskamp. Bij slecht weer wordt de optocht afgelast en gaat de Sint rechtstreeks van Elders naar de sporthal. 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.